A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Служба у справах дітей інформує

Служба у справах дітей інформує

 З метою перевірки умов проживання дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштованих до сімейних форм виховання    службою у справах дітей Немовицької сільської ради було відвідано сім'ї опікунів/піклувальників, прийомну та патронатну сім'ю. Під час перевірки встановлено, що в сім'ях створені сприятливі умови для всебічного розвитку вихованців: кожна дитина має окреме спальне місце, місце для навчання та відпочинку, забезпечена одягом і взуттям відповідно до віку та сезону, сучасними гаджетами, має доступ до інтернету. Всі діти перебувають під супроводом сімейних лікарів, відвідують навчальні заклади. Кошти державної соціальної допомоги використовуються на задоволення потреб вихованців та створення їм належних умов проживання. 

12:22 31.05.2023

Робоча зустріч по систематичному скринінгу на туберкульоз

Робоча зустріч по систематичному скринінгу на туберкульоз

Минулого тижня, 23-24 травня, у Львові, головний лікар Людмила Генько та лікар загальної практики-сімейний лікар Вікторія Кичан КНП «Немовицький ЦПМСД» взяли активну участь в робочій зустрічі по систематичному скринінгу на туберкульоз, за технічної підтримки проекту USAID Проект USAID "Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні», що виконує РАТН. Серед учасників заходу – фахівці РАТН: Ольга Павлова, заступник директора проекту  "Підтримка зусиль у протидії туберкульозу в Україні"; Тетяна Габорець, радниця з питань надання первинної медичної допомоги на первинному рівні проекту; Ніна Жеребко, консультант РАТН, лабораторний фахівець; Володимир Шукатка, менеджер проекту, представники Департаментів/Управлінь охорони здоров’я ОДА, фахівці обласних протитуберкульозних закладів, головнілікарі/медичні директори ЦПМСД та лікарі, які відповідальні за впровадженнясистематичного скринінгу на ТБ. Основне завдання – розробка пакету стандартних операційних процедур(СОПів) та клінічних маршрутів на ТБ серед груп ризику розвитку ТБ на рівні обраних ЦПМСД Рівненської, Волинської, Київської та Вінницької областей. Крім вище зазначеного, обговорили перші напрацювання проекту в медичних закладах, переваги та недоліки проходження населенням флюорографії на рівні громади та представили клінічний маршрут КНП «Немовицький ЦПМСД».

11:38 30.05.2023

Участь у Форумі регіонального розвитку

Участь у Форумі регіонального розвитку

25.05.2023 року сільський голова Олександр ТРОХИМЕЦЬ та начальник відділу економічного розвитку, інвестицій та житлово-комунального господарства Ольга КРАТ взяли участь у першому Форумі регіонального розвитку,  організаторами якого  були Рівненська ОВА, Агенція регіонального розвитку області, Програма розвитку ООН в Україні у рамках проєкту «Підтримка інклюзивного економічного розвитку в Україні шляхом поєднання просування експорту з регіональним розвитком та Цілями сталого розвитку» за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA.

17:13 29.05.2023

Участь у навчальному семінарі

Участь у навчальному семінарі

26.05.2023 року за ініціативи Рівненського регіонального відділення Асоціація Міст України відбувся навчальний семінар на тему: «Правові та практичні аспекти реалізації земельного законодавства».

14:30 29.05.2023

Виїзд мобільної амбулаторної бригади в с.Гута-Перейма

Виїзд мобільної амбулаторної бригади в с.Гута-Перейма

Здоров’я Немовицької громади невід’ємна частина здорової нації нашої країни! Уже двічі відбувався виїзд мобільної амбулаторної бригади за участю сімейного лікаря в с.Гута-Перейма, де окрім огляду лікарем загальної практики-сімейном лікарем вимірювали глюкозу крові, артеріальний тиск та проводили електрокардіограму людям, які цього потребували.

11:11 29.05.2023

Вітання зі святом

Вітання зі святом

Традиційно на п‘ятдесятий день після Воскресіння Христового у християн західного обряду Свято Пресвятої Трійці. Свято Трійці є торжеством віри в Бога, духовності та моральності, надає нам сили жити, бути вірними, що правда та любов завжди перемагають, що віра творить чудеса.

09:53 28.05.2023

Виїзний прийом громадян жителів у селі Гута-Перейма

Виїзний прийом громадян жителів у селі Гута-Перейма

25.05.2023 року з метою сприяння жителям сіл громади у вирішенні питань за місцем їх проживання заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тамара АЗІЗОВА здійснила плановий виїзний прийом громадян у селі Гута-Перейма, під час якого було обговорено ряд важливих питань та суспільних потреб  жителів даного населеного пункту.

09:56 26.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь