A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога внутрішньо переміщеним особам від ЮНІСЕФ

Допомога внутрішньо переміщеним особам від ЮНІСЕФ

З метою підтримки сімей внутрішньо переміщених осіб з дітьми, до Немовицької громади завітали представники ЮНІСЕФ. Продуктові набори, аптечки, можливість отримання психологічної і юридичної допомоги – аспекти, які надважливі для родин, що постраждали від збройної агресії російської федерації.

15:14 19.05.2023

Нацполіція ліквідувала масштабну шахрайську схему: її учасники привласнили гроші з рахунків понад 10 тисяч громадян

Нацполіція ліквідувала масштабну шахрайську схему: її учасники привласнили гроші з рахунків понад 10 тисяч громадян

Для припинення розгалуженої злочинної мережі та проведення слідчих дій у 20-ти регіонах держави проведено спецоперацію, у якій брали участь понад 500 співробітників Національної поліції. У результаті викрили 56 зловмисників: вони розсилали фішингові посилання для отримання даних про банківські картки громадян. У такий спосіб фігуранти отримали доступ до рахунків, із яких привласнили близько 15 мільйонів гривень. Протиправну діяльність шахраїв викрили співробітники Департаменту кіберполіції спільно з Головним слідчим управлінням Нацполіції та оперативниками Департаменту карного розшуку та за сприяння відділу протидії шахрайству АТ «УніверсалБанк» проекту «МоноБанк».

09:03 19.05.2023

Відбулось засідання сесії Немовицької сільської ради

Відбулось засідання сесії Немовицької сільської ради

18 травня 2023 року під головуванням сільського голови Олександра ТРОХИМЦЯ відбулася пленарне засідання сорок шостої сесії восьмого скликання Немовицької сільської ради. Засідання розпочалося хвилиною мовчання. Присутні вшанували пам'ять всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок вторгнення російських окупантів.

16:35 18.05.2023

18 травня українці в усьому світі святкують День вишиванки

18 травня українці в усьому світі святкують День вишиванки

Цьогоріч День вишиванки в Україні припав на 18 травня. Сьогодні це свято актуальне, як ніколи, адже вишиванка – це символ українського народу, який зберігає його коріння, ідентичність та розуміння себе. Головною метою цього міжнародного свята є вберегти традицію носити національний одяг. Цього святкового дня важливо привітати всіх родичів, друзів, колег та знайомих з цим особливим і важливим святом.

15:20 18.05.2023

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

15 травня 2023 року відбулось чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини, де  було розглянуто питання щодо перегляду та затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, дітей, які залишились без батьківського піклування, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

15:33 16.05.2023

Роботи по благоустрою

Роботи по благоустрою

Благоустрій є важливим фактором для покращення якості життя мешканців, а тому, в громаді продовжуються роботи по ремонту доріг та упорядкуванню територій в населених пунктах.

17:23 15.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь