Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Розквітли квіти вишиванки в Немовицькій громаді

Розквітли квіти вишиванки в Немовицькій громаді

Цьогоріч День вишиванки в Україні припав на 17 травня. І саме в цей день вся Україна одягнулась у вишиванки та прикрасила не лише будинки, установи, але й вулиці міст, сіл, парки, сквери, вокзали, зупинки......популяризуючи українську культуру і традиції.

17:10 17.05.2018

Благодійні концерти

Благодійні концерти

Благодійні справи завжди повертаються до людини сторицею, адже добрий вчинок уособлює в собі любов, турботу, добро, гармонію, багатство. Небайдужість до проблем інших, здатність до співчуття, розуміння , бажання допомогти, підтримати є втіленням найкращих моральних якостей людини.

15:15 17.05.2018

Засідання позачергової сесії

Засідання позачергової сесії

Виконавчий комітет Немовицької сільської ради повідомляє про те, що 23 березня 2018 року о 16 год. 00 хв. в приміщенні сільської ради (зал засідань) відбудеться засідання позачергової сесії Немовицької сільської ради сьомого скликання.

16:09 21.03.2018

Черговий етап декларування

Черговий етап декларування

Немовицька сільська рада повідомляє депутатів Немовицької сільської ради VII скликання, що Законом України «Про запобігання корупції» встановлено обов’язок подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік.

15:12 12.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь