Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Народженням тебе, моє село, Немовичі

З Днем Народженням тебе, моє село, Немовичі

Шановні жителі громади та гості ! Запрошуємо Вас на святкування 485-річчя села Немовичі, яке відбудеться 5 серпня 2018 року на стадіоні "Сокіл" с.Немовичі, початок о 10.00 годині. Вашій увазі -  святковий концерт, частування, танці та різноманітні ігри і веселощі .

16:26 27.07.2018

Учениці Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів побували в навчально-польовому таборі-експедиції учнівської молоді "ЮНЕКО" на Білому озері!

Учениці Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів побували в навчально-польовому таборі-експедиції учнівської молоді "ЮНЕКО" на Білому озері!

10 днів без світла, інтернету і, часом, питної води промайнули як 5 хвилин для двох учениць Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, які здобули призові місця цього року в екологічному обласному конкурсі та як винагороду за високі досягнення отримали поїздку в навчально-польовий табір-експедицію «ЮНЕКО» на території Білого озера, що відноситься до Рівненського природного заповідника). Організацію та фінансування експедиції здійснював КЗ «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради. 

11:39 16.07.2018

День села Катеринівка

День села Катеринівка

Цьогоріч, 12 липня, у день великого свята апостолів Петра і Павла, жителі мальовничого села Катеринівка відзначили День села. Саме в цей день з'їжджаються до свого рідного куточка люди, які в ньому народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу. А воно радо зустрічає їх та дарує приємні емоції.

15:42 13.07.2018

Літній відпочинок у таборі "Дивокрай"

Літній відпочинок у таборі "Дивокрай"

Літні канікули – це саме та золота пора для дітей, коли варто набиратись нових вражень, активно відпочивати, пізнавати світ та оздоровлюватись. Поєднати це все часом буває непросто, особливо, якщо немає можливості відправити дитину на оздоровлення до літнього табору, і вона змушена проводити багато часу дома. Але це не привід для смутку. Адже, з 2 липня на території Немовицької сільської ради (с.Тинне) запрацював християнський табір «Дивокрай».

12:04 05.07.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь