A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Літній відпочинок у таборі "Дивокрай"

Дата: 05.07.2018 12:04
Кількість переглядів: 2299

Літні канікули – це саме та золота пора для дітей, коли варто набиратись нових вражень, активно відпочивати, пізнавати світ та оздоровлюватись. Поєднати це все часом буває непросто, особливо, якщо немає можливості відправити дитину на оздоровлення до літнього табору, і вона змушена проводити багато часу дома. Але це не привід для смутку. Адже, з 2 липня на території Немовицької сільської ради (с.Тинне) запрацював християнський табір «Дивокрай».

Фото без опису

Організатором табору є Єпископ у ЦВХ в Рівненській області Коток Олександр Адамович. За сприяння спонсорів та пожертвувань членів церкви діти мають можливість щодня отримуюти подарунки та солодощі.

Організатори дбають про те, щоб кожен день перебування дитини у таборі був змістовним, активним, пізнавальним та пам’ятним.

Під час відпочинку найлегше звернутися до сердець дітей, саме змістовне дозвілля допомагає загострити увагу і помістити Бога у центрі нашого життя, застосовувати християнські цінності по відношенню до людей, які навколо нас. Дитячий християнський табір – організована форма повноцінного відпочинку Саме така форма організації відпочинку впливає на усі сфери дитячого розвитку.

Цьогоріч, кількість дітей, яка щоденно відвідує табір «Дивокрай» складає від 300 до 500 дітей. І нам приємно відзначити, що команда вихователів налічує 60 вихователів-служителів, які професійно та методично грамотно продумують та організовують кожну хвилину заняття з дитиною. Тут діти дізнаються про те, що гріх має серйозні наслідки, і тільки Бог може звільнити від покарання і спасти кожного, хто до Нього прийде. Чудово, що деякі діти вперше молилися, уважно слухали, вчились жити правильно. Кожен день насичений і цікавий. Були підготовлені змістовні уроки за програмою «По морях і океанах», музичні та спортивні години, гуртки рукоділля. На дітей чекали цікаві і повчальні табірні ігри. Найстарші групи, в порівнянні з попередніми роками, були чисельнішими. Під час вечірніх планувань наставники ділились благословіннями в їхніх групах: діти запитували, що значить покаятися, як це можна зробити; з сльозами на очах робили висновки про те, що за них на хресті був розп’ятий Ісус Христос. Оскільки табір триває 5 днів (з 02.07.18 по 06.07.18), то в останній день будуть запрошені батьки дітей. Вони переглянуть представлення груп, пісні, інсценізації, почують слова від пастора церкви. Хорошим свідченням того, що такі табори потрібно проводити, є масовість дітей. Сподіваємось в наступних роках збільшиться його тривалість і кількість відвідувачів.

Від імені батьків і дітей с.Тинне, голова Немовицької сільської ради Савчин Віктор Макарович, висловлює щиру подяку релігійній громаді і всім тим, хто долучився до організації відпочинку і оздоровлення дітей.

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь