Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

День села Катеринівка

Дата: 13.07.2018 15:42
Кількість переглядів: 772

Цьогоріч, 12 липня, у день великого свята апостолів Петра і Павла, жителі мальовничого села Катеринівка відзначили День села. Саме в цей день з'їжджаються до свого рідного куточка люди, які в ньому народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу. А воно радо зустрічає їх та дарує приємні емоції.

Фото без опису

Протягом всього дня проходили різні дійства, перші з яких розпочалися о 14.00 годині зі спортивної програми. Всі бажаючі мали змогу взяти участь в змаганнях з шашок, волейболу, тенісу та піднімання гирі. Призери отримали цікаві подарунки. 
Вже о 19 год перейшли до урочистостей. На подвір’ї Будинку культури зазвучала музика і розпочався святковий концерт, який був організований спільними зусиллями Катеринівського та Немовицького Будинків культури. Сільський голова Віктор Макарович Савчин привітав усіх присутніх зі святом і нагородив цінними подарунками найстаршого та наймолодшого жителя села, іменинників та ювілярів подружнього життя. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан та дарували їм пісні.
А завершилося святкування дискотекою просто неба. Натанцювалися досхочу і дорослі і малі. Отож, День села вдався на славу! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь