A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

День села Катеринівка

Дата: 13.07.2018 15:42
Кількість переглядів: 750

Цьогоріч, 12 липня, у день великого свята апостолів Петра і Павла, жителі мальовничого села Катеринівка відзначили День села. Саме в цей день з'їжджаються до свого рідного куточка люди, які в ньому народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу. А воно радо зустрічає їх та дарує приємні емоції.

Протягом всього дня проходили різні дійства, перші з яких розпочалися о 14.00 годині зі спортивної програми. Всі бажаючі мали змогу взяти участь в змаганнях з шашок, волейболу, тенісу та піднімання гирі. Призери отримали цікаві подарунки. 
Вже о 19 год перейшли до урочистостей. На подвір’ї Будинку культури зазвучала музика і розпочався святковий концерт, який був організований спільними зусиллями Катеринівського та Немовицького Будинків культури. Сільський голова Віктор Макарович Савчин привітав усіх присутніх зі святом і нагородив цінними подарунками найстаршого та наймолодшого жителя села, іменинників та ювілярів подружнього життя. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан та дарували їм пісні.
А завершилося святкування дискотекою просто неба. Натанцювалися досхочу і дорослі і малі. Отож, День села вдався на славу! 


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь