A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Учениці Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів побували в навчально-польовому таборі-експедиції учнівської молоді "ЮНЕКО" на Білому озері!

Дата: 16.07.2018 11:39
Кількість переглядів: 918

10 днів без світла, інтернету і, часом, питної води промайнули як 5 хвилин для двох учениць Зносицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, які здобули призові місця цього року в екологічному обласному конкурсі та як винагороду за високі досягнення отримали поїздку в навчально-польовий табір-експедицію «ЮНЕКО» на території Білого озера, що відноситься до Рівненського природного заповідника). Організацію та фінансування експедиції здійснював КЗ «Станція юних натуралістів» Рівненської обласної ради. 

Фото без опису
Вже 8 років поспіль, кожного літа, діє ця експедиція. Цьогоріч вона припала на період з 3 по 12 липня та зібрала разом до трьох десятків людей, які спільно облаштували наметове містечко та жили в ньому весь час перебування на Білому озері, дотримуючись визначеного режиму дня та відповідної програми, яка була спланована заздалегідь. Кожен день мав свою назву. Наприклад, були організовані такі дні: День ботаніки, зоології, ентомології, орнітології, води, бджільництва, лісівництва, туризму та інші. В ході них діти брали участь у екскурсіях, різних завданнях, змаганнях, конкурсах, турнірах, квестах і т.д. Навіть пройшли майстер-клас по кільцюванню птахів, визначенню видів жуків,метеликів, аналізу води, закладанню гербарію, на власні очі побачили особливості бджільництва, а також рідкісні болота не тільки Рівненщини, але й міжнародного рівня. А ще щодня ласували смаколиками польової кухні та насолоджувалися місцевими краєвидами за чашечкою кави чи чаю. 

Фото без описуФото без описуФото без опису
По закінченню табору всі повернулися додому з позитивними емоціями та купою гарних фото, а головне – нових знань! Сподіваємось, що з роками стане гарною традицією відвідувати навчально-польовий табір-експедицію «ЮНЕКО» дітьми Немовицької сільської ради завдяки своїм своїм високим досягненням в природничому та екологічному напрямку! 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь