Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем Конституції!

З Днем Конституції!

Вітаємо з загальнодержавним святом – Днем Конституції України! Кожному громадянину бажаємо бадьорості духу та впевненості у безхмарне конституційне майбутнє нашої спільної держави. Будьмо разом у процесі побудови демократичного громадянського суспільства. Слава Україні!

18:47 28.06.2018

День молоді 2018!

День молоді 2018!

Щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року N 323/94 «Про День молоді» вся Україна відзначає День молоді! Це свято встановлене «На підтримку ініціативи молодіжних об'єднань і організацій України». Отож, Немовицька сільська рада теж не залишається осторонь, не забуває про молодь своєї територіальної громади та різноманітними заходами, приуроченими до цього Дня, показує свою турботу про юних жителів краю.

14:26 25.06.2018

Виїзний  День депутата у громаді – як  обранці вивчали проблеми сіл Немовицької об’єднаної територіальної громади.

Виїзний День депутата у громаді – як обранці вивчали проблеми сіл Немовицької об’єднаної територіальної громади.

У всього, що будується чи змінюється, має бути план, орієнтир для подальшого руху, інакше результат передбачити дуже складно. 21 червня  2018 року в Немовицькій сільській раді вперше відбувся  виїзний  День депутата, метою  якого було вивчення депутатами проблем сіл Тинне та Зносичі, а також ознайомлення  із  об’єктами  соціальної сфери та інфраструктури, що входять до складу громади. Цього дня була доволі насичена програма, яку заздалегідь похвилинно  спланували, аби нічого не упустити.

11:47 23.06.2018

Засідання позачергової сесії Немовицької сільської ради

Засідання позачергової сесії Немовицької сільської ради

26 червня 2018 року о 10 год 00 хв  в приміщенні будинку культури с. Немовичі відбуденться засідання позачергової сесії сьомого скликання Немовицької сільської ради (о 9 год 30 хв - засідання постійних комісій).

09:23 23.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь