A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

День народження села - свято, яке об'єднує усіх жителів

Дата: 29.10.2019 16:11
Кількість переглядів: 1071

Фото без опису

За доброю традицією в селі Немовичі на свято Параскеви відзначили День народження села. Це свято, об’єднує всіх, хто любить свою землю, всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.

Історія кожного села є часточкою історії нашої держави. А її, відомо, творять добрі, щирі, працьовиті люди. Усі досягнення, якими багаті Немовичі, складаються з щоденної праці, відданості та любові до рідної землі, заслуговують на глибоку повагу.

Немовицький сільський голова Віктор Савчин вітав своїх земляків, висловлював добрі побажання щастя, добра, миру, злагоди. Відзначив подарунками найстаршого і наймолодшого жителів села, ювілярів золотого весілля, подякував місцевим підприємцям, людям які віддано виконують свої посадові обов’язки на благо громади та прихожанам храму Преподобної Параскеви Сербської за старанні труди на славу Святої Православної Церкви.

Гостинно всіх прийняв Немовицький будинок культури, де після святкового богослужіння в храмі, відбулась концертна програма за участі аматорів сцени різного віку та жанрів художньої самодіяльності.

У такі свята, як день народження села, кожен відчуває себе частиною великої родини. Ми маємо об’єднатися у любові до нашої Батьківщини, працювати й жити для її добра, допомагати тим, хто цього потребує.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь