Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Немовицька сільська рада оголошує конкурс на відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення оцінки земельної ділянки

Дата: 28.10.2019 16:00
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

         Немовицька сільська рада оголошує конкурс на відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625485400:01:002:0526, площею 0,6000 га, цільове призначення: для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.

         Для участі у конкурсі необхідно подати підтвердні документи: заява на участь у конкурсі за встановленою формою (зразок на офіційному сайті); копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку; копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів).

         Конкурсна пропозиція подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни та строку виконання робіт, калькуляції витрат. Прийняття пропозицій припиняється за 4 дні до дати оголошення конкурсу.

         Конкурс буде проведено 02.12.2019 року о 14год. в приміщенні Немовицької сільської ради (с.Немовичі, вул.Центральна,4)

         Зацікавлених осіб за додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном 97-2-20 або безпосередньо до Немовицької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь