A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Немовицька сільська рада оголошує конкурс на відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення оцінки земельної ділянки

Дата: 28.10.2019 16:00
Кількість переглядів: 436

Фото без опису

         Немовицька сільська рада оголошує конкурс на відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення оцінки земельної ділянки, кадастровий номер 5625485400:01:002:0526, площею 0,6000 га, цільове призначення: для будівництва і обслуговування будівель торгівлі.

         Для участі у конкурсі необхідно подати підтвердні документи: заява на участь у конкурсі за встановленою формою (зразок на офіційному сайті); копія установчого документа претендента; копії кваліфікаційних документів оцінювачів, яких буде залучено до проведення оцінки і підписання звіту про оцінку; копія сертифіката суб'єкта оціночної діяльності; інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів).

         Конкурсна пропозиція подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни та строку виконання робіт, калькуляції витрат. Прийняття пропозицій припиняється за 4 дні до дати оголошення конкурсу.

         Конкурс буде проведено 02.12.2019 року о 14год. в приміщенні Немовицької сільської ради (с.Немовичі, вул.Центральна,4)

         Зацікавлених осіб за додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном 97-2-20 або безпосередньо до Немовицької сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь