A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги осіб з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи !!!

До уваги осіб з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи !!!

Стартував проєкт, який поширюється на повнолітніх громадян України, яким відповідно до Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» надано статус особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи, та відомості про яких внесені до Єдиного державного реєстру ветеранів війни. Особи з інвалідністю внаслідок війни І або ІІ групи можуть отримати грошову допомогу одноразово одним платежем на банківський рахунок заявника у розмірі 4 000 гривень на місяць.

11:57 28.02.2023

До уваги аграріїв та власників пасік

До уваги аграріїв та власників пасік

Мінагрополітики України  проводить форум на тему: «Заходи профілактики отруєння бджіл. Алгоритм дій при отруєнні бджіл засобами захисту рослин», який відбудеться 02 березня 2023 року о 14.00 год. у форматі Zoom-конференції.

11:46 28.02.2023

Впорядкування стихійних сміттєзвалищ

Впорядкування стихійних сміттєзвалищ

Однією з найболючіших тем у нашій  країні  є боротьба зі стихійними сміттєзвалищами. З 24 по 27 лютого у нашій громаді тривали роботи по благоустрою, а саме здійснювалось упорядкування стихійних сміттєзвалищ у селі Немовичі, Тинне та Зносичі.

10:24 28.02.2023

Комунальне комерційне підприємство «Благосервіс» додатково надає роз’яснення про намір  встановлення  тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами

Комунальне комерційне підприємство «Благосервіс» додатково надає роз’яснення про намір встановлення тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами

Врахувавши питання та пропозиції, які почали надходити при обговоренні встановлення тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами  Комунальне комерційне підприємство «Благосервіс» надає додаткові роз’яснення щодо  встановлення  тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами.

12:01 24.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь