A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Роботи по благоустрою

Роботи по благоустрою

У нашій громаді одним з пріоритетних питань є ремонт доріг. У кожному населеному пункті є проблемні дороги, які постійно потребують ремонту та догляду. На даний час плануються роботи  з благоустрою, зокрема проведення грейдерування доріг, які не мають твердого покриття. Протягом поточного тижня  було проведене грейдерування доріг по вулиці Садова та Зелена у селі Тинне. Разом з тим частково здійснено підсипання та вирівнювання по вулиці Захисників України та Рівненська у селі Немовичі. Висловлюємо слова вдячності керівництву СГПП «СЛУЧ» та приватному підприємцю Вадиму ПАЦЬОЛІ за сприяння благоустрою з проведення робіт по покращенню стану доріг у населених пунктах громади.

15:58 24.03.2023

Сказ – вкрай небезпечна хвороба!

Сказ – вкрай небезпечна хвороба!

За останні роки епізоотична ситуація щодо сказу залишається напруженою. Щорічно реєструються захворювання на сказ серед тварин. При цьому є випадки укусів людей хворими на сказ тваринами. На сказ найчастіше хворіють лисиці, собаки та коти.

10:52 24.03.2023

Відбувся виїзний прийом громадян у селі Гута-Перейма

Відбувся виїзний прийом громадян у селі Гута-Перейма

23 березня 2023 року  з метою сприяння жителям сіл громади у вирішенні питань за місцем їх проживання сільський голова Олександр ТРОХИМЕЦЬ, заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тамара АЗІЗОВА та начальник відділу соціального захисту Світлана ПОТАПОВИЧ здійснили черговий плановий виїзний прийом громадян у селі Гута-Перейма, під час якого було обговорено ряд важливих питань та суспільних потреб  жителів даного населеного пункту. На кожне звернення громадян було  надано фахові роз'яснення.

09:15 24.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь