Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

Відбулось засідання комісії з питань захисту прав дитини

05.08.2024 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради під головуванням сільського голови Олександра Трохимця, де було розглянуто питання про надання дозволу на вчинення правочину щодо нерухомого майна, про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, про перегляд та затвердження індивідуального плану соціального захисту дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах, дитини, яка залишилась без батьківського піклування, дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування. Всі рішення комісією прийнято з урахуванням найкращих інтересів дітей, які буде передано на затвердження виконавчому комітету Немовицької сільської ради.

15:10 05.08.2024

Служба у справах дітей інформує

Служба у справах дітей інформує

Протягом тижня працівниками служби у справах дітей Немовицької сільської ради здійснювалися профілактичні виїзди в сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, сім'ї опікунів, піклувальників та патронатну сім'ю з метою перевірки  належних умов проживання статусних дітей та дотримання їх прав. За результатами візиту встановлено, що опікуни/піклувальники добросовісно виконують свої опікунські обов'язки. Для підопічних створені сприятливі умови проживання, виховання, навчання та розвитку. 

15:49 01.08.2024

Участь у регіональному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад

Участь у регіональному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад

30 липня сільський голова Олександр ТРОХИМЕЦЬ взяв участь у регіональному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад на Рівненщині. Головував на ньому Президент України Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ.

09:43 31.07.2024

Щодо строків надсилання податкової вимоги

Щодо строків надсилання податкової вимоги

Головне управління ДПС у Рівненській області повідомляє, що відповідно до п. 59.3 ст. 59 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) податкова вимога разом з детальним розрахунком суми податкового боргу надсилається не раніше першого робочого дня після закінчення граничного строку сплати суми грошового зобов’язання.

16:38 30.07.2024

Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Cьогодні, 30 липня, у світі відзначається Всесвітній день протидії торгівлі людьми, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН у 2013 році для підвищення поінформованості громадськості про цю проблему і привернення уваги до тяжкого становища мільйонів людей, які потерпіли від цього злочину, а також заохочення людей активно допомагати і протидіяти цьому злочину.

09:45 30.07.2024

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Відбулось засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

29 липня 2024 року сільський голова Олександр ТРОХИМЕЦЬ провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Немовицькій сільській раді. Учасники засідання розглянули низку важливих питань.

11:25 29.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь