Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Основні правила ощадливого використання електроенергії

Основні правила ощадливого використання електроенергії

На сьогоднішній день питання впровадження енергозберігаючих практик у повсякденному житті набуває дедалі більшої актуальності. Відтак, серед населення наразі гостро постає питання щодо енергозбереження та, відповідно, економії енергоресурсів, у тому числі споживання електроенергії. Адже це не лише економічна вигода для споживачів та зменшення навантаження на електричні мережі, а також збереження довкілля для наших нащадків.

08:44 17.07.2024

Звитяжні, непереможні Герої!

Звитяжні, непереможні Герої!

15 липня 2024 року з нагоди Дня Української Державності,  від імені депутатського корпусу VIII скликання та членів виконавчого комітету працівники апарату Немовицької сільської ради відвідали та вшанували ветерана російсько-української війни -  Дробота Леоніда Дмитровича, жителя села Немовичі, побажали Захиснику душевного спокою, міцного здоров’я, сили духу, пошани від людей, достатку,  довгих років життя, уклінно подякували за захист Української держави і вручили солодкі подарунки.

13:10 15.07.2024

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

17 липня  2024 року о 14 год. 00 хв. у Будинку культури с.Немовичі  (вул.Центральна, 6) відбудеться засідання виконавчого комітету.

10:42 15.07.2024

ДО ВІДОМА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!

ДО ВІДОМА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ!

З 22 липня 2024 року розпочнеться прийом документів для формування складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб у Немовицькій сільській раді.

15:51 12.07.2024

Українсько – швейцарський проект «Діємо для зроров’я. Все турбота» продовжує роботу у Немовицькій громаді

Українсько – швейцарський проект «Діємо для зроров’я. Все турбота» продовжує роботу у Немовицькій громаді

Мобільна бригада в супроводі медичного та соціального працівників обстежили громадян 60+ та людей, які не в змозі самостійно пересуватися в населених пунктах Немовицької громади, а саме с.Тинне, с.Зносичі, с.Катеринівка та с.Гута-Перейма. З 10 липня розпочали роботу в с.Немовичі.

15:48 12.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь