Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Для відома жителів Немовицької громади, юридичних та фізичних осіб підприємців, щодо необхідності укладання договорів на вивезення твердих побутових відходів!

Для відома жителів Немовицької громади, юридичних та фізичних осіб підприємців, щодо необхідності укладання договорів на вивезення твердих побутових відходів!

Згідно пункту 1 частини 2 ст.31 Закону України «Про  управління відходами» (далі-Закон), утворювачі побутових відходів зобов’язані укладати договори з виконавцем послуги з управління побутовими відходами та вносити у встановленому порядку плату за послугу з управління побутовими відходами. Відповідно до статті 33 Закону, послуга з управління побутовими відходами є комунальною послугою і надається відповідно до законодавства про житлово-комунальні послуги та правил, встановлених Кабінетом Міністрів України.

15:50 05.07.2024

СТВОРЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ВЕТЕРАНСЬКИХ ПРОСТОРІВ В УКРАЇНІ

СТВОРЕННЯ ТА ФУНКЦІОНУВАННЯ ВЕТЕРАНСЬКИХ ПРОСТОРІВ В УКРАЇНІ

 З метою надання практичної та методологічної допомоги, єдиного підходу до створення та функціонування ветеранських просторів як багатофункціональних закладів для осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей таких осіб і членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України, Наказом Міністерства у справах ветеранів від 05 червня 2024 року № 168 затверджені Методичні рекомендації щодо створення та функціонування ветеранських просторів (далі - Методичні рекомендації).   Методичні рекомендації розроблені з метою надання інформаційної, консультаційно-методичної та іншої допомоги суб'єктам господарювання, які мають ініціативу створити ветеранський простір. Ініціаторами створення ветеранських просторів можуть виступати як юридичні, так і фізичні особи. З метою спрощення надання суб’єктами господарювання інформації про діяльність ветеранського простору для включення закладу до Переліку Мінветеранів розроблено форму, розміщену за посиланням: http://surl.li/gcegrl .

15:40 05.07.2024

ГУ ДСНС України у Рівненській області інформує

ГУ ДСНС України у Рівненській області інформує

У зв’язку з поширенням на територію України тропічного повітря з північних районів Африки, наступного тижня очікується жарка погода, впродовж 11-15 липня у більшості областей сильна спека: максимальна температура вдень становитиме 35-38°; у південних, східних, Полтавській, Дніпропетровській та Кіровоградській областях місцями надзвичайна спека 40-41°, що близько до абсолютних максимумів температури зафіксованих в Україні за всю історію спостережень. Погодні умови можуть негативно впливати на самопочуття людей, призвести до ускладнення роботи комунальних служб, енергетичних підприємств, погіршення умов життєзабезпечення населення.

14:13 05.07.2024

Відбувся виїзний прийом громадян

Відбувся виїзний прийом громадян

4 липня 2024 року заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тамара АЗІЗОВА здійснила плановий виїзний прийом громадян у Зносицькому старостинському окрузі.

14:51 04.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь