A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Благоустрій громади – справа щоденна

Благоустрій громади – справа щоденна

У Немовицькій громаді продовжуються роботи по благоустрою. З метою утримання у належному стані грунтових доріг у населених пунктах громади тривають роботи з вирівнювання та підсипання ґрунтового дорожнього покриття.  Протягом тижня КП «Благосервіс» здійснило частковий ремонт з підсипанням біло-щебеневої суміші дороги у селищі Немовичі по вулиці Залізнична  та у с.Тинне по Набережній та Сонячній. З метою утримання належного стану асфальтового покриття  в с.Тинне було розчищено від піску та сміття вулицю Лесі Українки. 

15:00 20.10.2023

Відбулось засідання Координаційного центру

Відбулось засідання Координаційного центру

19 жовтня 2023 року під головуванням керівника Кординаційного центру - заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Тамари АЗІЗОВОЇ відбулось засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Немовицькій сільській раді.

11:15 20.10.2023

“Сходив до пробації: разочок відмітився, і все…”. Або міфи про пробаційний нагляд

“Сходив до пробації: разочок відмітився, і все…”. Або міфи про пробаційний нагляд

Перебуваючи на пробації замість в’язниці засуджений не позбавляється особистого життя, але значну його частину проводить під контролем і у спілкуванні з працівником пробації. Наталія наркозалежна з підліткового віку. Згодом почала продавати наркотичні речовини, аби розплатитись із боргами… Йдучи цією стежкою, жінка закономірно опинилась на лаві підсудних. За вироком суду їй було присуджено 17 тисяч гривень штрафу. Але, де взяти кошти матері-одиначці без професії, роботи та постійнихого джерела доходу? Які були в неї варіанти? Повернутися до знайомого заробітку, торгуючи наркотиками, чи замкнути це коло в’язничною камерою.

10:40 20.10.2023

Отримали планшет для надання адміністративних послуг

Отримали планшет для надання адміністративних послуг

На звернення виконавчого комітету Немовицької територіальної громади до керівника Програми розвитку ООН в Україні за фінансової підтримки Уряду Великої Британії, яка діє в рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах Украіни» відділу ЦНАП нашої громади надано "Планшет" для громадян які потребують сурдоперекладу та людей з порушенням зору.Гаджет підвищить якість надання адміністративних послуг, зменшить час обслуговування громадян, збільшить кількість надання  послуг та зменшення безбар'єрності.

16:26 19.10.2023

Покарання без ізоляції від суспільства: Закон про пробаційний нагляд  підписано

Покарання без ізоляції від суспільства: Закон про пробаційний нагляд підписано

Президент України підписав Закон №9185 «Про внесення змін до Кримінального, Кримінального процесуального кодексів України та інших законодавчих актів України щодо удосконалення видів кримінальних покарань в умовах воєнного стану». Згідно із ним за деякі кримінальні правопорушення каратимуть пробаційним наглядом. При цьому він буде одним із основних видів покарання, на рівні з обмеженням чи позбавленням волі, але в той же час буде їхньою альтернативою. Отже, тепер деяким категоріям правопорушників вдасться уникнути в’язниці, але не покарання!

14:46 18.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь