A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Поради лікаря

ПАМ'ЯТКА: ЯК СПІЛКУВАТИСЯ ЗІ ШВИДКОЮ ДОПОМОГОЮ?

Дотримуючись цих простих і зрозумілих правил, ви повністю порозумієтесь із бригадою швидкої допомоги, що прибула до вас за викликом, і, звичайно, полегшите долю того, хто потребує допомоги.

11:11 04.12.2019

Ожеледиця: Як уникнути падіння

Разом з Центром громадського здоров’я МОЗ України даємо кілька порад, які захистять від травмування при ожеледиці.

10:04 03.12.2019

Шість корисних звичок для профілактики грипу

Найкращий спосіб вберегтися від сезонногогрипу— щорічна вакцинація. Та якщо притримуватися простих правил, то навіть без вакцини шанси вберегтися від захворювання виростають в рази. Декілька важливих порад допоможуть уникнути хвороби в розпал сезону грипу. (Джерело — Центр по контролю та профілактиці захворювань.)

09:42 02.12.2019

1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом

ДЕСЯТЬ МІФІВ ПРО ВІЛ/СНІД, ЯКІ ВАРТО ЗАБУТИ. 1 грудня у всьому світі відзначаються день боротьби зі СНІДом. Вперше таку дату призначили1 грудня 1988 року з ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості й розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом — звернути увагу суспільства на цю проблему.  В українському суспільстві навколо проблеми СНІДу існує багато міфів. Варто розібратися, що у проблемі ВІЛ/СНІД правда, а що ні.

08:31 02.12.2019

«ЛЮДИ ДОЩУ» – ХТО ВОНИ? АБО ЩО ВИ ЗНАЄТЕ ПРО АУТИЗМ?

Поруч із нами ростуть незвичайні діти, їх називають «дітьми дощу»: вони грають з предметами не так, як більшість, вони радіють іншому. Для них не існує норм і правил, звичних для нас, їм незрозуміло і нецікаво те, що роблять звичайні дівчатка та хлопчики. У них свій, закритий для сторонніх світ, але їм дуже потрібна наша допомога, підтримка і розуміння.

09:40 28.11.2019

С К А З – ХВОРОБА ТВАРИН І ЛЮДИНИ

 С к а з – це гостре інфекційне захворювання, за якого уражається центральна нервова система і яке завжди закінчується смертю.

09:59 27.11.2019

Як вберегтись від серцево-судинних захворювань

Серце є центральною ланкою усього організму – такий собі м’язовий насос, що качає кров та забезпечує безперервний біг крові по судинах. Завдяки цьому кровотоку кожна клітина отримує необхідні поживні речовини та кисень. Без цього жоден орган просто не зможе функціонувати. Щоденно здорове серце прокачує 2 тисячі літрів крові через кровоносні судини, протяжністю 90 тисяч кілометрів. А енергії, яку воно виробляє за життя, вистачило б для польоту на Місяць!

16:48 26.11.2019

«СЕКРЕТИ АКТИВНОГО ДОВГОЛІТТЯ»

"Купити здоров'я не можна, його можна тільки заробити своїми власними постійними зусиллями. Тільки наполеглива і наполеглива робота над собою дозволить кожному зробити себе енергійним довгожителем, насолоджуватися нескінченним здоров'ям. Я сам заробив здоров'я своїм життям. Я здоровий 365 днів на рік. У мене не буває ніяких хвороб, втоми, дряхлості тіла. І ви можете добитися таких результатів!".

10:28 25.11.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь