A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Поради лікаря

Рекомендації МОЗ: як уникнути погіршення психологічного стану під час карантину

Через тритижневий карантин в Україні задля попередження поширення COVID-19 населення починає відчувати паніку.  МОЗ України наголошує, “вірус паніки” страшніший за коронавірусну інфекцію. Окрім фізичного здоров'я, попіклуйтесь і про психічне. 

08:44 26.03.2020

24 БЕРЕЗНЯ – Всесвітній та Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на туберкульоз

Стародавні мікобактерії віком понад тисячу років, як вважають вчені, з’явилися спочатку на Африканському континенті майже 70 тисяч років тому. Генетично вони сильно відрізнялися від сучасних збудників туберкульозу в Європі і Америці, однак ці бактерії показали найбільшу спорідненість з мікобактеріями, що викликають захворювання тюленів і морських левів. За припущенням вчених, їх міграції від берегів Африки до Америки мимоволі і посприяли ці тварини. Але не тільки ці тварини можуть бути переносниками туберкульозу. Домашні тварини так само могуть переносити ці мікобактерії.

13:34 24.03.2020

МОЗ розпочав офіційну співпрацю з Viber

МОЗ України розширює майданчики комунікації та створює офіційну Viber-спільноту “Коронавірус_інфо”, де буде публікувати актуальну й достовірну інформацію від відомства про ситуацію щодо поширення коронавірусу в країні.

09:24 23.03.2020

Ігнац Земмельвейс - засновник асептики і батько гігієни рук

Ігнац Земмельвейс - це угорський акушер-гінеколог, якого вважають засновником асептики і батьком гігієни рук. Тема як ніколи актуальна сьогодні, адже саме миття і дезінфекція рук можуть в першу чергу врятувати людину від зараження коронавірусів Covid-2019.

10:10 20.03.2020

Всесвітній день здоров’я ротової порожнини

Найтвердіша речовина в людському тілі - зубна емаль. До речі, назву «молочні зуби» придумав Гіппократ, який був переконаний, що найперші зуби дитини формуються з молока.

09:48 20.03.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь