Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

ПАМ'ЯТКА для населення про порядок проведення заключної дезінфекції в вогнищах на дому.

Дата: 30.03.2020 13:03
Кількість переглядів: 572

ПАМ'ЯТКА

для  населення

     порядок проведення заключної дезінфекції в вогнищах на дому

  1. Поверхні в приміщеннях (підлога, стіни, віконні рами, двері.. тощо), предмети обстановки (тверді меблі) протирають ганчір'ям  яке змочене розчином засобу (хлорвмісні миючі засоби по типу «Білизна», «Доместос» та інші) . Норма витрати робочого розчину складає 50-100мл/м2. Після закінчення дезінфекції приміщення провітрюють.
  2. Предмети догляду хворих, засоби гігієни, столовий посуд, білизну повністю занурюють у розчин з засобом або протирають їх ганчір'ям змоченим розчином деззасобу. Після закінчення дезінфекції їх промивають водою.
  3. Санітарно-технічне обладнання (ванни, раковини, унітази, надвірні туалети, сміттєзбиральник) проводиться протирання або зрошення розчином деззасобу.
  4.  Застережні заходи:

 До роботи з засобом не допускаються діти, хворі, що страждають алергічними захворюваннями. Всі роботи з засобом слід проводити в гумових рукавичках, уникаючи попадання деззасобу в очі  та на шкіру.

           У разі попадання деззасобу в очі, на слизову, шкіру слід негайно промити їх великою кількістю проточної води, при необхідності звернутися до лікаря.

 

Рекомендовано  часте  провітрювання  житлових приміщень!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь