A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Поради лікаря

Сказ та його профілактика

Епідемічна та епізоотична ситуація зі сказу в Україні залишається неблагополучною. Природні вогнища сказу існують практично на всій її території. Щорічно реєструється значна кількість захворювань на сказ серед тварин та випадки загибелі людей внаслідок захворювання на сказ. Виключення не став і наш район.

10:54 22.05.2020

19 травня - День боротьби з гепатитом

Перший Всесвітній День боротьби з гепатитом був ініційований у 2008 році. Ініціатором проведення Всесвітнього Дня боротьби з гепатитом виступив Світовий Альянс з проблем гепатиту або World Hepatitis Alliance. Щорічні заходи, присвячені Міжнародному Дню боротьби з гепатитом проводяться 19 травня. Мета цих заходів - підвищення обізнаності світової громадськості про симптоми, методи діагностики, профілактики та лікування гепатитів, особливо групи В і С, а також привернення уваги урядів і неурядових організацій до необхідності надання підтримки людям, що живуть з гепатитом В і С.

12:58 19.05.2020

12 травня – Міжнародний день запобігання синдрому хронічної втоми

Синдром хронічної втоми (СХВ) найчастіше проявляється у вираженій слабкості – людині важко рухатись або робити щось звичне, що раніше не викликало труднощів. Постійна втома може тривати місяць, два, три та не зникає, навіть якщо людина добре відпочиває. За різними даними відомо, що на цей синдром страждає одна людина зі ста.

10:22 12.05.2020

Як уберегтися від кліщів

Зустріти кліща можна не тільки в лісі, парку чи сквері, а й на будь-якому газоні. Найчастіше вони сидять у траві, на висоті 20–60 см, і лише зрідка потрапляють на невисокі кущові рослини.

11:51 29.04.2020

Роз’яснення щодо обмежень на період карантину для людей від 60 років

Великий резонанс викликали нещодавно прийняті постановою №211 норми щодо обмежень стосовно громадян, яким більше 60 років. Тому детально відповідаємо на питання, які найбільше турбують людей цієї вікової групи. 

11:06 09.04.2020

Всесвітній день здоров’я

Компанія Всесвітнього дня здоров’я відбувається в першій декаді квітня. Подія присвячена до дня прийняття Статуту ВООЗ в 1948. Заходи на Всесвітній день здоров’я спрямовані на натхнення, мотивацію і напрямок досягнення найвищого рівня здоров’я.

10:39 07.04.2020

2 квітня - Всесвітній День розповсюдження знань про аутизм

Попереджений, - в більшості випадків означає - озброєний. Взявши інформацію на озброєння ми здатні протистояти безлічі негативних явищ. Здатність перебудувати себе з урахуванням нових факторів завжди допомагало людям виходити навіть з найскладніших ситуацій.

10:49 02.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь