A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Поради лікаря

4 кроки для контролю діабету протягом життя

Національний інститут діабету, шлунково-кишкових і ниркових захворювань США опублікував 4 кроки для контролю діабету протягом життя. Дізнайтеся більше про діабет, свої показники, як жити з цим захворюванням і залишатися здоровим.

08:51 25.03.2021

Туберкульоз – хвороба небезпечна!

24 березня – Всесвітній день боротьби з туберкульозом, який у нашій державі залишається поширеним інфекційним захворюванням, але все ж таки не прогресує.

14:42 24.03.2021

Хвороба Меньєра – причини і ознаки захворювання

Згідно з актуальными дослідженнями, в Америці, наприклад, захворюванням Меньєра страждає 615 тисяч осіб, та більш ніж у 45 тисяч людей ця хвороба виявляється кожен рік. Напевно, багато хто з вас вперше чує про це захворювання, а можливо, хтось із вас безпосередньо зіткнувся з ним. Ця недуга носить ім’я відомого французького лікаря П. Меньєра. Її ознаки були описані ще в 1861 році, й до сьогодні хвороба є досить поширеною.

09:11 05.10.2020

29 вересня - всесвітній день серця

Всесвітній день серця відзначають за ініціативою Всесвітньої федерації серця та підтримкою Всесвітньої організації охорони здоров’я з 2000 року.

09:44 29.09.2020

Отруєння чадним газом – врятувати життя може газоаналізатор

Порушення правил безпеки при експлуатації пічного і газового опалення – поширена причина виникнення пожеж у побуті та нещасних випадків, пов’язаних з отруєнням чадним газом. Зокрема у зв’язку із перепадами атмосферного тиску під час коливання температури повітря порушується тяга в димових і вентиляційних каналах, що негативно впливає на роботу газового і пічного обладнання.

09:29 30.07.2020

Дії при ДТП. Загальні рекомендації.

Дорожньо-транспортна пригода (ДТП) — подія, що сталася під час руху транспортного засобу, внаслідок якої загинули або  поранені люди чи завдані матеріальні збитки.

16:07 22.07.2020

Хронічна втома - як запобігти і як позбутись

Всі ми досить часто перебуваємо в стані стресу через швидкий ритм життя, аврал на роботі, недосип, проблеми в особистому житті. Іноді стрес призводить до занепаду сил, ми почуваємося втомленими, зникає бажання щось робити. Якщо такі відчуття зберігаються навіть після відпочинку, є ймовірність, що стрес переріс в синдром хронічної втоми (СХВ).

15:28 16.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь