A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулось засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради

Відбулось засідання Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради

08.04.2024 на засіданні Комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Немовицької сільської ради було розглянуто звернення щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, а також було переглянуто та затверджено індивідуальний план соціального захисту дитини, яка перебуває в складних життєвих обставинах, дитини, яка залишилась без батьківського піклування, дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування.  

16:39 08.04.2024

Увага! Про грошову компенсацію харчування дітей, які  потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи

Увага! Про грошову компенсацію харчування дітей, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи

Відповідно до  пункту 11 статті 30 Закону України «Про  статус і соціальний    захист   громадян,   які   постраждали   внаслідок Чорнобильської   катастрофи» право на безоплатне харчування  мають учні закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) освіти, студентів закладів фахової передвищої освіти, розташованих на територіях радіоактивного забруднення.    Згідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 155 від 8 лютого 1997 р. «Про порядок та розміри компенсаційних виплат дітям, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи» грошова компенсація виплачується у разі коли дитина  тимчасово  не відвідувала заклад освіти, Батькам цієї дитини  видається довідка з закладу освіти (за  підписом  його  керівника)  про  те, що дитина не відвідувала заклад освіти протягом відповідного періоду. Зазначена грошова компенсація виплачується  за  попередній календарний місяць, протягом якого потерпіла дитина не харчувалася в їдальні закладу освіти або не відвідувала даний заклад.

15:32 05.04.2024

Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств

Уряд розширив напрями підтримки для фермерських господарств

Немовицька сільська рада повідомляє, що згідно із затвердженою постановою Кабінету Міністрів України від 16 серпня 2022 року №918 (зі змінами) фермерські господарства та інші виробники сільськогосподарської продукції мають право на отримання бюджетних коштів. Для цього отримувач повинен бути зареєстрований у Державному аграрному реєстрі, мати у власності та/або користуванні від 1 до 120 гектарів земель сільськогосподарського призначення або мати у власності від 3 до 100 голів великої рогатої худоби (корів) чи від 5 до 500 голів маточного поголів’я кіз та/або овець, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства.

15:13 04.04.2024

Служба у справах дітей Немовицької сільської ради інформує!

Служба у справах дітей Немовицької сільської ради інформує!

Тисячі дітей в Україні щороку потребують тимчасового та подальшого сімейного влаштування. Найчастіше — це родини, які опинилися у складних життєвих обставинах. Проте, якщо їм вчасно допомогти, підтримати батьків, то є шанс зберегти сім’ю для дитини. 

14:58 04.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь