A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Проводяться роботи з розчищення снігу на дорогах Немовицької територіальної громади!

Проводяться роботи з розчищення снігу на дорогах Немовицької територіальної громади!

На даний час, враховуючи погодні умови, одним із пріоритетних напрямків у громаді є утримання у належному стані доріг місцевого значення, а саме, розчистка від снігових заметів та за потреби посипка протиожеледною сумішшю. 

12:35 04.12.2023

Попередження про небезпечні  метеорологічні явища

Попередження про небезпечні метеорологічні явища

За  інформацією Рівненського обласного центру з гідрометеорології 02 грудня вранці та вдень очікується значний сніг з дощем, ожеледь. Впродовж доби на дорогах  збережеться ожеледиця. Вітер східний, 7-12м/с. Температура вночі  2-7º морозу, вдень від 3º морозу до 2º тепла.

13:53 01.12.2023

День боротьби зі СНІДом

День боротьби зі СНІДом

Щороку 1 грудня у світі відзначають День боротьби зі СНІДом. За даними Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України щодня в нашій країні реєструють близько трьох десятків випадків захворювання на ВІЛ-інфекцію та до десяти – на СНІД. Станом на 1 липня 2023 під медичним наглядом перебувало 158 308 людей з вірусом імунодефіциту. Пройти тест на ВІЛ рекомендовано усім людям раз на рік. Вчасне виявлення інфікування - запорука успішного лікування. Тестування безкоштовне, а дізнатись результати можна уже за 15 хвилин.Люди, які мають ВІЛ-позитивний статус отримують антиретровірусну терапію, яка забезпечує повноцінне життя та дозволяє убезпечити своїх близьких, адже досягнувши невизначального рівня вірусного навантаження на організм, завдяки АРВ-препаратам, вірус не передається. Наявне безкоштовне та анонімне тестування на ВІЛ в  амбулаторіях КНП "Немовицький ЦПМСД". Зверніться до свого сімейного лікаря та переконайтеся, що ви здорові!

09:55 01.12.2023

Жительку громади привітали з 90-річчям

Жительку громади привітали з 90-річчям

29 листопада 2023 року відзначала свій поважний 90-річний ювілей Коток Марія Кузьмівна, жителька с. Тинне. Від імені сільського голови, депутатского корпусу та виконавчого комітету громади іменинницю привітали та вручили цінний подарунок староста Тинненського старостинського округу Олександр ОМЕЛЬКОВЕЦЬ, працівники будинку культури та бібліотеки села Тинне. 

17:20 29.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь