Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Новини

Дата: від до Скинути

Війна знову принесла тяжку звістку!

Війна знову принесла тяжку звістку!

У бою за волю та свободу України 03 лютого 2024 загинув  військовослужбовець, житель села Немовичі - Боровик Віктор Федорович, 10.01.1973 р.н. Наш захисник віддав своє життя під час боротьби поблизу села Кринки, що на Херсонщині. У березні 2022 року воїн був мобілізований до лав 47-ої окремої інженерної бригади.

13:30 04.02.2024

Попередження про небезпечні метеорологічні явища

Попередження про небезпечні метеорологічні явища

3-6 лютого на рiчках суббасейну Прип'ятi продовжиться послаблення льодових явищ та очищення рiчок вiд льоду з поступовим підвищенням рiвнiв води на 0,1-0,3 м над поточними рiвнями. Відбуватиметься подальше затоплення заплав у Волинськiй, Рiвненськiй, Львiвськiй областях, сільсогосподарських угiдь та господарських споруд у прирiчкових населенних пунктах Ковельського та Камiнь-Каширського районiв Волинської областi (I рівень небезпеки-жовтий).

15:16 02.02.2024

ГРИП ПТИЦІ

ГРИП ПТИЦІ

У зв'язку із погіршенням епізоотичної ситуації щодо грипу серед домашньої і дикої птиці та реєстрацію з початку 2024 року на території України 5 випадків даного захворювання, в тому числі 1 на території Рівненської області, Головне управління Держпродспоживслужби в  Рівенській області інформує про заборону торгівлі живої птиці та продукції з неї на агропродовольчих ринках та інших місцях торгівлі, без відповідних ветеринарних документів.

15:01 30.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь