Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Засідання сесії Немовицької сільської ради

Дата: 19.04.2024 14:46
Кількість переглядів: 68

ПОВІДОМЛЕННЯ

23 квітня 2024 року о 16 год 00 хв. у приміщенні  Будинку культури с.Немовичі (вул.Центральна, 6) відбудеться  засідання шістдесят першої сесії Немовицької  сільської ради.

Засідання постійних комісій відбудеться перед засіданням сесії.

Орієнтовний порядок денний:

 

Затвердити такий порядок денний пленарного засідання шістдесятої сесії Немовицької сільської ради восьмого скликання:

1.Про затвердження порядку денного шістдесят першої сесії Немовицької сільської ради.                       

                        Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

2.Депутатські запити

                        Інформує: Колядко М.І-секретар сільської ради

3.Про внесення змін до цільових програм місцевого значення Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області на 2024 рік.

                             Інформує: Яковець О.І. – начальник фінансового відділу

4.Про внесення  змін до бюджету Немовицької сільської  територіальної громади  на 2024  рік.

                             Інформує: Яковець О.І. – начальник фінансового відділу

5. Про хід виконання Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області 

на 2022-2024 роки за 2023 рік

           Інформує:Мичка Ю.Ю.-головний спеціаліст  відділу освіти,культури, молоді  та спорту

6. Про закріплення території обслуговування за закладами освіти Немовицької сільської ради на 2024-2025 навчальний рік

          Інформує:Мичка Ю.Ю.-головний спеціаліст  відділу освіти,культури, молоді  та спорту

7. Про затвердження Положення про Алею героїв на громадських кладовищах  населених пунктів Немовицької сільської ради  

                          Інформує: Колядко М.І-секретар сільської ради

8.Про передачу будівлі фельдшерсько акушерського пункту, яка знаходиться за адресою: село Зносичі вул..Центральна, 99 Сарненського району Рівненської області на баланс Комунального некомерційного підприємства «Немовицький центр первинної медико-санітарної допомоги» Немовицької сільської ради Сарненського району Рівненської області

              Інформує: Крат О.В.- нач. відділу економічного розвитку, інвестицій та ЖКГ 

9.Про надання матеріальної допомоги.

                             Інформує: Потапович С.П. - нач.відділу соціального захисту

10.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Ковтун Ніні Григорівніна території Немовицької сільської ради.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

11.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Одарчук Ілоні Василівні площею 0,2030 га, яка розташована в селі Немовичі вул. Центральна, 18-Б Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

12.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Редзель Оксані Михайлівні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вул. Володимира Онісковця (Дружби), 22, Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

13.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Омельковцю Валерію Андрійовичу площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вул. Зарічна, 53, Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

14.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кичану Валерію Антоновичу площею 0,1909 га, яка розташована в селі Зносичі вул. Шевченка, 21, Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Гришкевич Людмилі Антонівні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Зносичі вул. Центральна, 30, Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

16.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ковальчук Ніні Василівні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вул. Українська, 8  , Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

17.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Корінець Тетяні Михайлівні, гр. Корінець Іванні Василівні, гр. Корінець Альоні Василівні, гр. Корінцю Вадиму Васильовичу площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вул. Соснова, 15, Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

18.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Боротюку Петру Петровичу та Боротюк Аллі Дмитрівні площею 0,1796 га, яка розташована в селі Зносичі вул. Центральна, 110, Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

19.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кратюк Анні Андріївні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне хутір Піль, 9, Сарненського району Рівненської області.

                                 Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

20.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Шмалюх Марії Яківні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вулиця Вербова, 29,  Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

21.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Самойлюк Анастасії Петрівні площею 0,2500 га, яка розташована в селі Зносичі вулиця Басів Кут, 7, Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Ветровій Марії Василівні площею 0,2202 га, яка розташована в селі Немовичі вулиця Ярослава Мудрого, 25,  Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

23.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Артюшку Миколі Степановичу площею 0,2319 га, яка розташована в селі Тинне вулиця Затишна, 5,  Сарненського району Рівненської області.

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Котку Петру Івановичу площею 0,2500 га, яка розташована в селі Тинне вулиця Молодіжна, 30,  Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

25.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Барабаш Оксані Іванівні площею 0,1553 га, яка розташована в селі Немовичі вулиця Вишнева, 17,  Сарненського району Рівненської області.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова

26.Про прийняття земельних ділянок державної власності у комунальну власність за межами населеного пункту Немовицької сільської ради.

                                  Інформує: Трохимець О.П. – сільський голова
Різне   (розгляд колективного звернення жителів с.Катеринівка)            

                              Інформує: Колядко М.І-секретар сільської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь