Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

20 квітня - День подяки волонтерам

Дата: 20.04.2024 07:25
Кількість переглядів: 76

Фото без опису

20 квітня у світі щорічно відзначається День подяки волонтерам. Цього дня людство висловлює подяку всім, хто знайшов у собі силу, відвагу та доброту робити добрі справи, не вимагаючи нічого натомість.

 «Любити та допомагати» – девіз всіх тих, хто не може залишатися осторонь людей, які потребують підтримки та допомоги, турботи, жертовності та доброти. Саме ці почуття, які не прописані у жодних інструкціях чи законах, притаманні волонтерам.

Сьогодні у волонтерському русі бере участь більше понад сто мільйонів людей по всьому світу. Волонтерство – досить потужний соціально-суспільний рух.

В Україні волонтерський рух розпочався у 90-х роках, а офіційно його визнали 10 грудня 2003 року, згідно з Постановою Кабміну. На сьогодні  волонтери – це мобільна резервна армія України. У ній є свої постачальники, медичні підрозділи, авторемонтні майстерні, фінансисти, медичний транспорт, служба тилу (яка виробляє необхідні армії речі та продукти). Всупереч виснаженню й емоційній втомі, наші волонтери продовжують свою роботу, і ця діяльність поступово, але неухильно змінює країну. Волонтерський рух в Україні вирішує надважкі завдання, набуває величезного досвіду у подоланні найрізноманітніших перепон.

Висловлюємо  щиру подяку всім волонтерам Немовицької громади за допомогу, яку вони надають нашим захисникам, переселенцям та людям,  які опинились в складних життєвих обставинах. Ви неймовірні! Ми робимо дуже гарну справу – разом! Тільки так Ви пришвидшуєте  нашу ПЕРЕМОГУ. У єдності наша сила, і ніхто нас не здолає, поки ми, українці, невтомно допомагатимемо нашим захисникам та громадянам.

Разом до Перемоги!

Все буде Україна!

З повагою Немовицький сільський голова                    Олександр ТРОХИМЕЦЬ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь