A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Дбаємо про благоустрій громади разом!

Дата: 12.04.2024 16:30
Кількість переглядів: 158

Працівники КП «Благосервіс» щоденно працюють на благо нашої громади. З приходом весни наступила сприятлива пора взятися громадою за наведення чистоти, порядку, покращення благоустрою та санітарного стану території нашої громади.

Продовжується поточний ремонт грунтових доріг без твердого покриття у Немовицькій територіальній громаді, а саме у  селі Тинне,  завезено піском частину вулиці Борова, де було залучено одночасно 5 одиниць різноманітної техніки – трьох небайдужих  фізичних осіб с.Тинне та КП «Благосервіс». Щиро дякуємо всім дотичним жителям громади, які долучились до проведення ремонту вулиці.

Також, на території громади продовжується виконання суспільно-корисних робіт, для яких залучаються зареєстровані безробітні особи наших населених пунктів. Дані особи здійснюють допомогу сім’ям загиблих військових нашої громади, а також членам сімей військових.

Спеціальною технікою КП «Благосервіс» на постійній основі здійснюється ліквідація  стихійних і упорядкування сертифікованих сміттєзвалищ на території населених пунктів громади.

Шановні громадяни, керівників підприємств, установ та організацій - дбаймо разом про благоустрій громади. Спільно готуймо нашу громаду до Перемоги! Адже, чиста і успішна громада залежить від кожного з нас!

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь