A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

ПОСАДИТИ ДЕРЕВО – ДОБРА СПРАВА, ЩО ЗАЛИШИТЬСЯ В ПАМ’ЯТІ НА ВСЕ ЖИТТЯ!

Дата: 12.04.2024 12:28
Кількість переглядів: 522

Кожна людина є самобутньою, неповторною особистістю. Однак, всіх людей об’єднує спільний дім – Земля. Людство є частиною природи, тому дбайливе ставлення до природи, охорони навколишнього середовища, поліпшення екологічної ситуації є досить актуальним. Саме тому, протягом тижня, у Тинненському старостинському окрузі висадили молоді саджанці дерев, а саме: туї, ялиці, калину вічнозелену, гібіскус, тощо.

Дерева були надані благодійниками – безкоштовно! Щиро вдячні усім за роботу. Ці дерева зростатимуть під мирним небом нашої України і приноситимуть користь та радість людям. Адже посадити дерево – добра справа, що залишиться в пам’яті на все життя. Дуже приємно бачити як зеленіють плоди твоєї роботи.

Велике прохання до жителів та гостей села Тинне – поставитися з розумінням та бути відповідальними, цінувати працю інших, будьте обережними під час прогулянок де посаджено молоді дерева, щоб висаджені рослини мали можливість вирости та стати окрасою села.

Також, варто зазначити що апарат сільської ради з радістю долучився  до весняної лісокультурної кампанії у Тинненському лісництві. Разом з представниками лісової галузі даного лісництва було висаджено сіянці сосни площею близько 1 га.

Збройні Сили України, добровольці, волонтери та кожен українець захищають нашу країну на  різних лініях фронту, кожен на своєму місці,  роблять все можливе, аби наблизити перемогу України.  Дерева та зелені насадження триматимуть екологічну оборону. В єдності – наша сила!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь