A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

На Рівненщині відбувся регіональний форум «Реформа шкільного харчування»

Дата: 10.04.2024 16:44
Кількість переглядів: 128

Фото без опису

Голова Немовицької територіальної громади Олександр Трохимець та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Немовицької сільської ради Сергій Саванчук взяли участь в регіональному форумі «Реформа шкільного харчування». На заході були присутні Перша леді України Олена Зеленська, міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, заступник міністра освіти та науки Андрій Сташків, керівник Проєктного офісу реформи системи харчування Орест Степаняк тощо.

Саме Олена Зеленська є ініціаторкою реформи харчування в закладах освіти, розпочатої у 2020 році. Її ціль - забезпечити школярів якісними продуктами, що сприятимуть їхньому здоров'ю та розвитку.

На форумі говорили про методи впровадження Стратегії реформування системи шкільного харчування та реалізацію операційного плану реформи на період 2023-2024 рр.

Слухали про спроможність громад для реалізації реформи системи шкільного харчування: фінансування, закупівлі, порушення при їх проведенні. А також про модернізацію харчоблоків із застосуванням трьох технологічних моделей організації харчування.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь