Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

15 ЛЮТОГО – ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ УЧАСНИКІВ БОЙОВИХ ДІЙ НА ТЕРИТОРІЇ ІНШИХ ДЕРЖАВ

Дата: 15.02.2024 07:54
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 35-а річниця виведення радянських військ з Афганістану.

Сьогодні Україна вшановує мужніх чоловіків та жінок, учасників бойових дій на території інших держав. Один з таких конфліктів, що забрав життя тисяч молодих людей - стала війна в Афганістані. Життя воїнів-інтернаціоналістів тоді, як і в теперішній росії, обмінювались на задоволення імперських амбіцій недалекоглядного керівництва.

 Ця кривава війна стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей - тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів. Лишила страшний відбиток у душах та серцях людей…

У 2014 році тисячі воїнів-афганців одними із перших пішли добровольцями, бо були одними із небагатьох, які мали бойовий досвід. І сьогодні вони захищають Україну від російського агресора. Так починаючи з 2014 року воїни-афганці уміло застосовували свої бойові вміння у складі сил АТО/ООС: навчали молоде покоління захисників та безпосередньо брали участь в посиленні обороноздатності нашої держави. Чимало з них і досі вірно виконують дану присягу в рядах сил оборони України.

Ми вдячні вам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку. Ваша вірність військовій присязі заслуговують на глибоку повагу. Ваші діти можуть по праву пишатися своїми батьками.

Маємо зробити усе, щоб не забути тих, чиї життя забирає війна.

Вічна пам'ять і вічна Слава Героям!

З повагою Немовицький сільський голова            Олександр ТРОХИМЕЦЬ

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь