A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Роботи по благоустрою

Дата: 03.11.2023 16:02
Кількість переглядів: 217

На території Немовицької громади постійно виконуються роботи з благоустрою вулиць та громадських місць. В Україні перевели годинники на зимовий час - жителі громади, які працюють повертаються з роботи, а діти з школи, коли на вулиці вже темно і освітлення є вкрай важливим елементм у повсякденному житті.  Тому, на численні звернення жителів громади виконавчим комітетом сільської ради вирішено відновити вуличне освітлення у селах Зносичі, Немовичі та частково у селі Тинне.

З метою запобігання виникнення надзвичайних ситуацій проведено зрізання аварійних дерев у селі Тинне по вулицях Лесі Українки та Прислучанська. Зрізану деревину використають для господарських потреб Немовицької громади.

КП «Благосервіс» продовжує поточний ремонт доріг, а саме,  у  селі Немовичі по вулиці Шевченка частково здійснено підсипання біло-щебеневою сумішшю. Також, здійснено поточний ремонт вулиці Лісна у селі Гута-Перейма та ремонт переїзду від вулиці Центральна до вулиці Зарічна у селі Немовичі.

Немовицька сільська рада продовжує виконувати суспільно-корисні роботи із залученням зареєстрованих працездатних безробітних осіб наших населених пунктів. Протягом робочого тижня, зазначені особи залучались до надання допомоги населенню, сімям членам родини загиблих воїнів ЗСУ та ветеранам АТО.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь