A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Відбувся круглий стіл на тему: «Взаємодія державної влади, місцевого самоврядування та громадськості у сфері забезпечення безпеки громадян»

Дата: 12.09.2023 09:45
Кількість переглядів: 205

11 вересня 2023 року сільський голова Олександр ТРОХИМЕЦЬ прийняв участь у круглму столі щодо взаємодії державної влади, місцевого самоврядування та громадськості у сфері забезпечення безпеки громадян», який організував Комітет Верховної Ради України з питань організації дежавної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Круглий стіл проводмвся спільно з Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, ГО «Центр політико-правових реформ» за сприяння та підтримки Програми «U-LEAD з Європою».  Крім представників органів місцевого самоврядування, участь у круглому столі також взяли: народні депутати України, представники органів державної влади, вітчизняних і міжнародних організацій, експертів. Даний захід відбувався змішаному форматі: наживо у м. Рівне та у режимі відеоконференції на платформі ZOOM.

Під час заходу були представлені результати дослідження стану співпраці органів публічної адміністрації та громадськості в сфері забезпечення безпеки громадян, обговорено концепцію «Безпечна громада», напрацьовану експертами Центру політико-правових реформ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь