A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Світлій пам’яті мужнього воїна, справжнього сина українського народу Володимира Онісковця

Дата: 13.09.2023 09:00
Кількість переглядів: 2119

Фото без опису

Минає довгий і нелегкий рік вічного жалю і світлої пам’яті Героя-захисника Володимира Максимовича Онісковця. Рік сліз, скорботи та розлуки. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини. То нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться в пам’яті рідних, колег, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував.

Володимир Онісковець народився 13 жовтня 1981 року в мальовничому селі Тинне, Сарненського району Рівненської області у багатодітній родині. У рідному селі пройшли дитинство та юність Героя. Навчався в Тинненській середній школі. Опісля призваний на служби до лав Збройних Сил України у Львівській області (оперативне командування «Захід»). Після закінчення служби працював сезонним робітникам та одружився на вродливій дівчині з чарівним ім’ям Ніна. Багато було планів у родини, але все обірвала війна…

1 березня 2022 року Онісковець Володимир вступив до лав Збройних Сил України. Привітний, дружній, життєрадісний, небайдужий до долі своєї країни, мужній і сміливий... Не вагаючись, взяв до рук зброю, щоб захистити свою Батьківщину від окупанта. Тому що знав - це обов’язок кожного патріота… Пройшовши військову підготовку на одному з полігонів Рівненщини, воював на Луганському напрямку у складі 24 мотопіхотної бригади. У травні 2022 року у результаті вибухової травми, отримав вогнепальне поранення. Після лікування Володимир повернувся до побратимів на фронт та продовжував захищати свою Батьківщину.

Відважний воїн героїчно захищав рідну Україну, нашу свободу і кожного з нас. 13 вересні 2022 року під час виконання бойового завдання під Херсоном (с. Брускинське), внаслідок ворожого артеріального обстрілу, Володимир Онісковець віддав своє життя за Незалежність України.

Хай горять свічки, як болючий щем про наших героїв, які навічно стали ангелами… Молитвою, добрим словом, згадайте Героїв, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Немає таких слів, яких було б достатньо, щоб описати повністю ту силу, велич і самопожертву героя, який залишається навічно в бою, щоб тільки його народ зберіг волю та здобув перемогу.

СЛАВА УКРАЇНІ, ГЕРОЯМ СЛАВА!

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь