Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Про благодійну акцію "Допоможемо разом" на підтримку воїна ЗСУ Євтушенка Сергія

Дата: 28.08.2023 15:45
Кількість переглядів: 920

 

Наша країна переживає складні часи, пов’язані зі збройною агресією російської федерації. Захист Вітчизни та підтримка Збройних Сил України є завданням не тільки військових, а й кожного з нас. У цьому контексті велику роль відіграють благодійні заходи, які сприяють збору коштів на підтримку військових.

27 серпня у с.Тинне Немовицької ТГ відбулась благодійна акція «Допоможемо разом» на підтримку нашого воїна ЗСУ Євтушенка Сергія до Дня Незалежності України та Дня села.

На початку заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять загиблих воїнів, які віддали своє життя за мир на нашій рідній землі.

До присутніх звернулись сільський голова Немовицької громади Олександр Трохимець та староста села Тинне Олександр Омельковець, які подякували жителям громади та села за активність в організації благодійного заходу. Наголосивши, що допомога для українського війська, для українського захисника сьогодні надзвичайно важлива і завдяки небайдужості, активності та спільній підтримці в тилу, ми здобудемо спільну Перемогу.

Незабутні емоції для жителів та гостей громади подарували своїми виступами колектив будинку культури с.Тинне та ВІА Немовичі. Милозвучним співом порадували дівчата церкви ХВЄ. Окрім концерту, для відвідувачів заходу була організована ярмарка, де кожен охочий міг придбати прохолодні напої, солодку вату, кукурудзу, фрукти, солодощі та смачну випічку від сільських господинь. Для діток діяли атракціони, цікаві змагання, майстер-класи.

Дякуємо за величезну підтримку місцевим підприємцям, духовенству, депутатському корпусу усім, хто долучився до акції. У результаті заходу було зібрано 122 000 грн. Всі кошти, що були зібрані будуть передані на реабілітацію воїна ЗСУ Євтушенка Сергія.

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Нехай ваша доброта і щедрість повернуться до вас сторицею.

Дякуємо нашим воїнам, що стоять на захисті нашої Батьківщини! Дякуємо, що бережете рідну країну від ворога! Хай міцніє і процвітає наша держава, бо ми – непереможні!

Слава Україні! Героям слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь