Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

До уваги осіб з інвалідністю

Дата: 24.07.2023 17:05
Кількість переглядів: 285


ТОВ “Форвард-Орто” працює на ринку соціальних послуг та здійснює виготовлення та безкоштовне забезпечення осіб з інвалідністю, дітей з інвалідністю, постраждалих внаслідок антитерористичної операції та інших окремих категорій населення технічними засобами реабілітації, а саме: протезно-ортопедичними виробами, засобами для пересування, ортопедичним взуттям. Проводимо гарантійний та післягарантійний ремонт технічних засобів реабілітації та всієї продукції.

Для покращення комунікації, якості забезпечення та визначення потреб щодо нових виробів, наше підприємство тісно співпрацює з місцевими органами соціального захисту населення, комісіями МСЕК та ЛКК, громадськими організаціями, реабілітаційними центрами, інтернатами.

Для зручності та сервісу ми, за власний рахунок, проводить заміри, примірку та видачу протезних виробів на дому, а також адресну доставку крісел колісних та взуття ортопедичного.

При забезпеченні технічними засобами реабілітації ми надаємо повний спектр послуг: допомагаємо особам з інвалідністю які отримали медичну довідку (МСЕК, ЛКК), направлення на забезпечення технічними засобами реабілітації, професійним підбором та наданням консультацій лікарів-ортопедів та фахівців з фізичної реабілітації та, як результат, отриманням якісного крісла колісного, протезно-ортопедичних виробів, ортопедичного взуття, що відповідають європейським стандартам, відповідно до потреб та функціональних можливостей користувача.

Більш детальніше за посиланням :https://forward-orto.com.ua/

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь