A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

4 червня – День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України

Дата: 04.06.2023 14:48
Кількість переглядів: 97

Починаючи з 2021 року в Україні 4 червня – це День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.
З 2014 року в Україні триває російська агресія, а 24 лютого 2022 року росія почала повномасштабне вторгнення в Україну. Тільки за цей час, станом на 30 травня 2023 року, більше ніж 1472 дитини постраждали. За офіційними даними правоохоронних органів України, 483 дитини загинули та понад 989 отримали поранення різного ступеня тяжкості. Вбивства та скалічення дітей — це один із найжахливіших злочинів, які росія вчиняє проти України.

Цей день створений для того, аби привернути увагу до кричущих порушень з боку росії, яка не дотримується всіх існуючих конвенцій та договорів щодо ведення війни.

Щодня росія вчиняє проти населення України, зокрема і дітей, воєнні злочини, які у майбутньому будуть розслідуватися, як злочини проти людяності. Щодня вона несе у сім’ї українців руйнування, горе і страждання. Систематично порушує міжнародне право, норми міжнародних документів, що відкривають можливість порушувати питання про визнання російської агресії в Україні актом геноциду проти української народу.

Ці злочини не мають строку давності, росія обов’язково понесе за них відповідальність.
Не пробачимо. Докладемо усіх зусиль, щоб покарати кожного росіянина, від рук якого постраждала українська дитина.

Діти – це наше майбутнє, продовження не тільки нас самих, нашого роду, а й нашої Держави. Діти – це маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Вони повинні жити у світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь