A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

В Немовицькій громаді відсвяткували День захисту дітей

Дата: 03.06.2023 20:43
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

Вже традиційно прихід літа асоціюється із дитячим днем. Це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими і щасливими, навчалися і займалися улюбленими справами.

Прикро, що другий рік поспіль це свято ми зустрічаємо в умовах війни. Нестепний біль обпікає душу, від того що наші діти пізнали що таке війна. Ще більше болить за тих дітей, життя яких забрала війна, або тих хто залишився в окупації, чи тих хто втратив батьків. Сьогодні реальність наших дітей чути вибухи й звуки сирен. Але ми з усіх сил намагаємося вберегти їх фізичне та психічне здоровя та дати безтурботне дитинство.

Тому, 1 червня, в закладах культури та освіти Немовицької громади, незважаючи ні на що, відбулося свято для дітей різного віку. Всі охочі дітлахи брали участь у різноманітних конкурсах, іграх, змаганнях, вікторинах, малювали на асфальті патріотичні малюнки, розважалися, бігали, танцювали і веселилися. Це так приємно бачити безтурботні посмішки малечі.

Всі учасники свята мали змогу покуштувати солоденького. Також, солодкі подарунки вручили дітям які опинилися в складних життєвих обставинах, дітям учасників АТО та воєнних дій, дітям сиротам.

Від заходів всі отримали радість, гарний настрій й багато усмішок. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла.

Незважаючи на все, наші діти сповнені надії та віри у в нашу перемогу. Вони малюють наших захисників та вільну Україну. Заради них ми воюємо і захищаємо їх майбутнє.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь