A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Щодо благоустрою громади

Дата: 02.06.2023 16:36
Кількість переглядів: 216

Фото без опису

В поточному році суттєво зменшився обсяг надходжень до бюджету Немовицької сільської ради, але з урахуванням обмежень - роботи по благоустрою населених пунктів громади тривають.

Протягом минулого тижня у селі Немовичі по вулиці Островська та частині вулиці Центральна здійснено поточний ямковий ремонт холодним асфальтом доріг з твердим покриттям.Паралельно у селі Зносичі по вулиці Поліська та у селі Тинне по вулиці Дружба проведено ремонт дороги  без твердого покриття, зокрема підсипано сумішшю.

Також на території громади продовжується виконання суспільно-корисних та громадських робіт, для яких залучаються зареєстровані безробітні особи наших населених пунктів. Зазначені вище особи протягом тижня покращили благоустрій біля дитячого майданчика у селі Зносичі, розпочали поновлення паркану у селі Тинне. Працівниками від центру зайнятості розчищено частину асфальтованої дороги від піску у селі Тинне по вулиці Лесі Українки.

Станом на сьогодні оголошено тендер на закупівлю телескопічного навантажувача зі змінним навісним обладнанням для комунального комерційного підприємства «Благосервіс», що  в свою чергу дозволить швидше та  продуктивніше здійснювати роботи по покращенню благоустрою нашої громади.

Враховуючи певні обмеження та перешкоди, ми робимо все можливе для того, щоб забезпечити належний благоустрій населених пунктів громади та забезпечити комфортне проживання кожного жителя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь