A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Учениця Тинненського ліцею - лауреатка конкурсу "Я - журналіст"

Дата: 18.05.2023 17:24
Кількість переглядів: 394

Фото без опису

17 травня у Рівному відбулось вручення відзнак для лауреатів конкурсу «Я – журналіст» з усієї області. На Рівненщині конкурс проводиться з 2009 року. Організатор конкурсу — секретар Національної спілки журналістів України, засновник Школи універсального журналіста Віталій Голубєв.

Для багатьох учасників цей конкурс - перші кроки у майбутню професію. Тематика цьогорічних творень майбутніх журналістів актуальна як ніколи. Учні 8-11 класів готували твори, фото та відеороботи, у яких розповідали про незламність наших військових, медиків, енергетиків та інших, без кого наша майбутня перемога була б неможливою.

Галина Занозовська, учениця 10 класу Тинненського ліцею, завдяки майстерно написаній щирій історії про тата, стала лауреаткою конкурсу «Я – журналіст». Жахлива війна залишила школярку без батька. Галина була неодноразовою учасницею конкурсів місцевого та обласного рівня. Пишаємося, що в нашій громаді є такі талановиті діти. Адже вони наша гордість, наша надія. Щиро бажаємо Галинці успіхів у всьому. Нехай сьогоднішні перемоги будуть лише маленьким стартом у світле мирне майбутнє без війни.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь