A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Роботи по благоустрою

Дата: 15.05.2023 17:23
Кількість переглядів: 283

Благоустрій є важливим фактором для покращення якості життя мешканців, а тому, в громаді продовжуються роботи по ремонту доріг та упорядкуванню територій в населених пунктах.

На початку минулого робочого тижня по вулицях громади де доступний проїзд, завершено роботи з виправлення їх профілю грейдером по громаді.   Паралельно у селі Гута-Перейма проведено ямковий ремонт основної вулиці, а також забезпечили доступний доїзд до подвір’я маломобільної сімї.

На території громади продовжується виконання суспільно-корисних та громадських робіт, для яких залучаються зареєстровані безробітні особи наших населених пунктів. Зокрема, протягом робочого тижня зазначені особи  залучалися до  розчищення асфальтованих доріг від піску у селі Тинне, до упорядкування території біля Сільського клубу у селі Катеринівка,  а також постійно допомагають вразливим категоріям громадян  у забезпеченні їх життєдіяльності.

 

Попри війну, попри інші незручності та обставини, намагаємось зробити Немовицьку громаду комфортною та привабливою. Продовжуємо працювати задля Перемоги!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь