Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

І етап Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Молодь обирає здоров’я»

Дата: 12.05.2023 10:08
Кількість переглядів: 177

Фото без опису

Обласний фестиваль-конкурс «Молодь обирає здоров’я» є етапом Всеукраїнського фестивалю-конкурсу і щорічно проводиться з метою популяризації та пропаганди серед молоді здорового способу життя, запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, виявлення та підтримки талановитої молоді, організації змістовного дозвілля.

До 10 травня проходив відбірковий етап конкурсу в громаді, на який було представлено виступи команд зі Зносицького та Немовицького ліцею.

Команди продемонстрували свої вокальні, хореографічні, спортивні, акторські здібності. Виступи мали агітаційний зміст, а учасники активно пропагували й закликали всіх вести здоровий спосіб життя.

Кращою у літературно-музично-спортивному конкурсі, за оцінкою журі, стала команда Немовицького ліцею – «ENERGY», яка і представить нашу громаду на обласному етапі.

Обидва колективи відзначилися емоційністю, яскравістю виступів учасників, гарною акторською грою, глибиною розкриття теми. Дякуємо всім учням, їхнім керівникам за участь у фестивалі та пропаганду здорового способу життя серед учнівської молоді та патріотичну налаштованість.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь