Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Участь у регіональній конференції «Безбар'єрна Україна»

Дата: 08.05.2023 09:44
Кількість переглядів: 43

Що таке безбар‘єрність? Це не тільки про доступність в архітектурній площині. Це - там де зручно і легко, де рівність і неупередженість, там де вільно і спокійно. Безбар'єрність - відсутність перепон для людини будь-якої статі, віку, в будь-якому стані – перепон для розвитку, освіти, роботи, комфортного життя.  У воєнний час безбар’єрність не просто залишається у фокусі, а набула нового, ще більшого значення.

5 травня 2023 року сільський голова Олександр ТРОХИМЕЦЬ разом з керівництвом інших територіальних громад  взяли участь у регіональній конференції «Безбар'єрна Україна», що проходить під егідою Олени Зеленської.

Учасники регіональної конференції говорили про те як  саме змінити простір, щоби міста і громади стали безбар’єрними, щоби послуги для всіх стали доступними, про рівні можливості, усунення бар‘єрів та створення необхідних умов для людей з обмеженнями, про перешкоди у мирний та військовий час  Також ділилися досвідом, обмінювалися ідеями та пропозиціями, розмовляли про проблеми і шляхи їх вирішення, будували плани на майбутнє.

Сьогодні маємо не забувати про наших захисників,  про  ветеранів, їх сім'ї і всіх, хто постраждав від війни. Ми маємо об'єднатися,  підтримувати один одного і  допомагати, створити суспільство, орієнтоване  на Людину і життя без бар'єрів.

Фото без опису  Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь