A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Роботи по благоустрою

Дата: 14.04.2023 16:04
Кількість переглядів: 1099

                                                                                                                    Благоустрій нашої громади триває.

Краса починається з кожного з нас!

Приєднуйтесь!

Одним із пріоритетних завдань Немовицької громади є турбота про чистоту та благоустрій нашої підвідомчої території.  Дороги, двори та вулички  це обличчя нашої громади, і саме їх стан, охайність та чистота покликані забезпечити комфортне проживання кожного із нас.

За клопотанням сільського голови та за сприянням голови  Сарненської районної військової адміністрації  Службою автомобільних доріг розпочато поточний ремонт дороги обласного значення у селі Тинне по вулицях Садова, Прислучанська та Миру. На даний час вже проведено підсипання щебеневою сумішшю ділянки дороги по вулиці Садова з подальшим її вирівнюванням та ущільненням. Наступним етапом ремонту даної ділянки дороги, а саме вулиць Прислучанська та Миру буде усунення ям шляхом залагодження вибоїн гарячим асфальтом.

Попри складні загальні соціально-економічні обставини та погодні умови, для покращення стану вуличних доріг, а також для комфортного пересування, за численними зверненнями жителів громади – по деяких округах, де стан вуличних доріг перебуває у найгіршому стані було виконано комплекс робіт з приведенням проїжджої частини у належний стан.

З настанням сприятливих погодних  умов сільська рада планує провести ямковий ремонт всіх асфальтованих доріг громади. З наступного тижня буде завезена щебенева суміш для подальшого ремонту проблемних ділянок вуличних доріг без твердого покриття.

Значна   увага приділяється утриманню  в  належному  санітарному  стані  кладовищ на території нашої громади. Проведено збір та вивезення сміття, вирубування  чагарників та прибирання стихійних сміттєзвалищ біля кладовищ.

Щиро вдячні всім жителям та приватним підприємцям, які взяли активну участь у покращенні благоустрою громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь