Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Немовицька сільська рада інформує

Дата: 03.04.2023 16:50
Кількість переглядів: 393

Шановні жителі громади!

Немовицька сільська рада, в черговий раз, звертається до Вас із проханням черпати інформацію лише з достовірних та перевірених джерел. Вся інформація, щодо подій та провадження господарської діяльності Немовицької сільської ради, висвітлена на офіційному веб-сайті та інших діючих мессенджерах громади. Разом з тим, оскільки деякі активісти навмисно подають Вам неправдиву інформацію, доводимо до Вашого відома,  що перед тим, як виконати в громаді ту чи іншу роботу, або здійснити будь яку закупівлю, пропозиція чи ініціатива проходить процедуру обговорення та погоджується депутатами  на пленарних засіданнях ради. Після обговорення та погодження проведення робіт чи здійснення закупівлі, депутати (оскільки сільський голова не має таких повноважень) затверджують  виділення коштів на ті чи інші роботи, або закупівлі, і тільки після цього сільський голова укладає договір з підрядником, або дає розпорядження на проведення тієї чи іншої закупівлі.  Такі «дописи»  свідчать лише про те, що сільська рада  реально працює! Відомо, що найбільше   критикують роботу  інших  так звані «диванні експерти»! Поряд з цим, просимо всіх жителів громади, у разі виникнення питань щодо проведення робіт чи  здійснення закупівель Немовицькою сільською радою, звертатися за роз'ясненнями, безпосередньо до профільних працівників апарату. Якщо працівники апарату не нададуть Вам достовірних та переконливих  відомостей відносно законності та відповідності чинним процедурам виконання робіт, або здійснення закупівель, Ви маєте право у законний спосіб з відповідною заявою звернутися до правоохоронних органів. Сільська рада працює по принципу відкритості та прозорості на всіх стадіях процедури  закупівлі. Громадський контроль у сфері публічних закупівель забезпечується через вільний доступ до всієї інформації, яка підлягає оприлюдненню. Державними органами, уповноваженими на здійснення контролю з публічних  закупівель  є  центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, Рахункова палата, Антимонопольний комітет України, центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державного фінансового контролю.

Звертаємо Вашу увагу на те, що поширення будь якої інформації деякими "активістами" нашої громади щодо незаконних дій та зловживання працівниками апарату сільської ради службовими повноваженнями, є  безпідставними. Такі  дії мають  лише одне спрямування - розхитати, дестабілізувати обстановку в середині громади, рівно як і в середині всієї країни, створити ворожнечу та неприязнь по відношенню до  місцевої влади, з метою  дестабілізації  суспільства в умовах воєнного стану  і тим самим допомогти нашому ворогу- російському агресору.      

Дорогі жителі громади! В час коли у нас в країні триває повно масштабна  війна, коли ми мало не щотижня отримуємо трагічну звістку з гарячих точок де ведуться бойові дії, нам як ніколи потрібна згуртованість, прояв милосердя та підтримки для тих родин які втратили найрідніших, всебічна підтримка та допомога нашим захисникам, а також нашим людям, що опинитися в епіцентрі бойових дій і втратили все. Тож єднаймося. Разом ми сила! Разом до перемоги!              

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь