A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Немовицька сільська рада інформує!

Дата: 24.02.2023 09:47
Кількість переглядів: 1296

 

23 лютого 2023 року до Немовицької громади здійснили робочий візит заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Ігор ТИМОШЕНКО, директор департаменту агропромислового розвитку Рівненської обласної державної адміністрації Надія ПЕРЕХОДЬКО та заступник голови Сарненської районної державної адміністрації Руслана САВЧУК, які відвідали СГПП «Случ» та СГПП «Маяк», амбулаторію в селі Тинне та Українську церкву Християн Віри Євангельської у с.Тинне.

 

Підприємства сільського господарства, які ведуть діяльність на території громади та мають вагомий вплив на стан надходжень до бюджету Немовицької сільської ради. Керівники сільськогосподарських підприємств обговорили низку важливих питань, що стосуються діяльності підприємств,  подальшого їх  розвитку - розбудови та поділились хорошими планами на майбутнє.

 

Відвідавши Комунальне некомерційне підприємство «Немовицький центр первинної медико-санітарної допомоги», а саме АЗПСМ у селі Тинне увагу  було закцентовано щодо надання допомоги населенню, зокрема внутрішньо-переміщеним особам та використанню телемедичного обладнання.

 

Українська церква Християн Віри Євангельської у с.Тинне з першого дня війни є одиним з потужних волонерських закладів на території нашої громади, яка постійно долучається до підтримки військових та цивільного населення деокупованих територій.  Діяльність волонтерів надзвичайно важлива для суспільства. Війна показала, що волонтерство – воно не знає кордонів, і на даний час неможливо уявити  сучасний світ без волонтерів та їхньої діяльності.  Бути волонтером -  це велика справа, яку люди роблять за покликом душі та серця. Вкотре дякуємо всім небайдужим жителям громади, які долучаються до волонтерства. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь