A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Заклади освіти Немовицької сільської ради отримали хромбуки від Google та UNESCO

Дата: 11.01.2023 15:36
Кількість переглядів: 104

 

Нині без сучасних ґаджетів немає змоги нормально працювати, навчатися та бути на зв’язку зі світом, тому у продовження ініціативи «Ноутбук кожному вчителю», що реалізується у рамках домовленостей Міністерства освіти і науки України з компанією «Google», за підтримки Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури UNESCO, 10 січня 2023 року Немовицька громада отримала 25 хромбуків.

Так, хромбуки пропорційно розділили і спрямували до закладів освіти загальної середньої освіти: Немовицького, Зносицького, Тинненського ліцеїв, а також Катеринівської і Тинненської початкових шкіл.

Гаджети необхідні вчителям та вихователям, які працюють дистанційно, адже вони допоможуть їм забезпечити неперервність роботи та зручнішу організацію дистанційного навчання.

У кожному Chromebook є всі програми, необхідні для роботи в офісі: текстовий редактор, електронні таблиці, форми, презентації, нотатки і, звичайно ж, ваша поштова скринька та браузер. Після входу в систему на ноутбуці ви отримуєте доступ до всіх своїх повідомлень, файлів, закладок та фотографій, збережених у Chrome та Gmail.

Означені ноутбуки оснащені спеціалізованою операційною системою від Google – Chrome OS, що відрізняється від звичних операційною системою, тому мають назву — хромбук.

«Ми розвиваємо освіту навіть в умовах війни. Щоб українські професіонали могли створювати інноваційні рішення у всьому світі. Вчителі продовжують навчати учнів в укриттях навіть під час повітряних тривог, проводять уроки онлайн і дають змогу здобувати якісну освіту. Ініціатива «Ноутбук кожному вчителю» дасть змогу освітянам не переривати освітній процес і бути на зв'язку з учнями», – зазначив віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь