A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Немовицька сільська рада інформує !!!

Дата: 10.01.2023 10:15
Кількість переглядів: 117

Ремонт доріг для громадян – питання, яке є постійно дуже чутливим, адже стосується якості життя кожного. Унаслідок зношеності дороги у деяких місцях, утворилося чимало ям та вибоїн, що створюють небезпеку для учасників дорожнього руху та пошкодження автомобілів, що потребує постійно ремонту.

У кінці грудня 2022 року, по мірі можливості, виконавчим комітетом сільської ради було закуплено 50 тон біло-щебеневої суміші, яку використали на проведення поточно-ямкового ремонту частини дороги у селі Немовичі по вулиці Тихій. Дякуємо ФОП Вадиму ПАЦЬОЛІ та ФОП Юрію МИЧЦІ, які допомогли власною технікою при здійсненні відповідних робіт. Також частково здійснено поточно-ямковий ремонт по вулицях Зарічна та Садова у селі Немовичі.

На початку нового року у селі Тинне теж проводився поверхневий поточно-ямковий ремонт вуличних доріг, а саме підсипано піщаною сумішшю дороги по вулицях: Тиха, Хмільна та Нова. Висловлюємо щиру подяку небайдужим жителям с.Тинне, а саме: Віталію БАКУНЦЮ та Сергію ОМЕЛЬКОВЦЮ, які знаходять час і допомагають на благо громади. 

Враховуючи постійні зміни погодніх умов та задля створення безпечного пересування автомобілів на дорогах на територіальну громаду заготовлено 100 тон суміші для посипання доріг у разі  виникнення ожеледиці, яка складається із слідуючих компонентів: піску, відсіву та технічної солі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь