A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

Жителі Немовицької громади передали гуманітарну допомогу на Херсонщину

Дата: 28.12.2022 18:10
Кількість переглядів: 135

Напередодні новорічно-різдвяних свят, 27 грудня 2022 року від Немовицької громади було доставлено гуманітарну допомогу для звільненої від російської окупації Станіславської територіальної громади Херсонської області в рамках проекту «Рівненщина – Херсонщині».

Спільними зусиллями працівників апарату та комунальних закладів Немовицької сільської ради (закладів освіти, культури, медицини), підприємців та небайдужих жителів громади було сформовано 300 продуктових наборів, зібрано 700 буханок хліба, закуплено 6 рулонів плівки, 3 газових балони, а також теплі речі та ковдри.

Особлива подяка релігійній громаді Церкви Божої Християн Святого Суботнього Дня в особі пресвітера Ришка Павла Івановича та волонтера і військового капелана  Сірка Михайла Федоровича, за допомогу у формуванні та доставці гуманітарного вантажу до місця призначення.

Щирі слова подяки за підтримку висловив начальник Станіславської військової адміністрації Бабуцький Олександр Вікторович.

Ми повинні зараз максимально забезпечити мешканців звільнених населених пунктів, де окупанти штучно створили гуманітарну кризу, усім необхідним, щоб наші люди мали доступ до базових потреб та послуг. Це є одним із пріоритетних завдань, що стоять перед державою.

Українські родини у Херсонській області, як ніколи, потребують нашої підтримки! Ми маємо зробити усе, щоб діти та дорослі отримали необхідну допомогу. І найголовніше — відчули, що про них не забули, що їхні долі важливі.

Усі разом ми спільно зробили велику добру справу і надалі допомагатимемо нескореним жителям Херсонщини, які більше 8 місяців потерпали від рашистської навали.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь