A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

ВІТАЄМО З УСПІШНИМ ПРОХОДЖЕННЯМ СЕРТИФІКАЦІЇ

Дата: 12.12.2022 15:22
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Сертифікація педагогічних працівників досить відповідальний крок для учителя, адже вона допомагає виявити кращих вчителів – професіоналів та агентів змін у освіті, які готові поширювати свій досвід. Сертифікація педагогічних працівників — це ЗНО з професійних компетентностей педагогічного працівника, практичних вмінь застосування сучасних методів і технологій навчання, це вміння зробити самооцінювання власної педагогічної майстерності, це можливість представити свій практичний досвід роботи відповідно до критеріїв, зазначених у Методиці експертного оцінювання професійних компетентностей учасників сертифікації шляхом вивчення їх практичного досвіду роботи.

У 2021 році 1025 учителів початкових класів (58,4% від зареєстрованих) України успішно пройшли сертифікацію педагогічних працівників. Приємно, що в цьому році представники спільноти учителів початкових класів Немовицької ТГ також брали участь у сертифікації.

Тож, всією освітянською родиною вітаємо з успішним проходженням трьох етапів сертифікації-2022 відповідно до професійного стандарту «Вчитель початкових класів закладу загальної середньої освіти» учителів початкових класів Немовицької ТГ: Боротюк Аллу Володимирівну (учителя початкових класів Зносицького ліцею), яка набрала 150 балів із 160  та Омельковець Олену Іванівну (учителя початкових класів Тинненської початкової школи), загальна кількість балів 150,5 із 160.

Це високий показник, який свідчить, що вчителі нашої громади «йдуть в ногу з часом» і готові сприймати зміни, змінюватися самі, вдосконалюватися та розвиватися.

Отож, бажаємо Аллі Володимирівні та Олені Іванівні міцного здоров’я, творчого пошуку, вдалих знахідок, успішних звершень задуманих справ, талановитих і небайдужих учнів.

Щиро сподіваємось, що у 2023 році можливістю пройти сертифікацію скористається ще більша кількість учителів Немовицької ТГ, що дасть змогу переконатися у своїй професійній компетентності та визначити рівень своєї педагогічної майстерності.

Фото без опису                     Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь