A A A K K K
для людей із порушенням зору
Немовицька громада
Рівненська область, Сарненський район

У Сарненському районному відділі філії ДУ «Центр пробації» в Рівненській області проведено захід «16 днів проти насилля»

Дата: 08.12.2022 10:32
Кількість переглядів: 162

Фото без опису

Насильство в сім’ї є однією з найбільш розповсюджених форм порушення прав людини. У більшості випадків протиправні дії проти когось із членів родини супроводжуються актами агресії, приниження та жорстокої поведінки. Існує поширений міф, що насильство в родинах – проблема тільки неблагополучних родин, і майже завжди сімейне насильство пов’язане з пияцтвом і бідністю. Однак, за деякими дослідженнями, це не зовсім так. Насильство властиве всім соціальним групам і не залежить від економічного становища родини загалом. Також учасники разом розглянули форми насильства та їх наслідки для постраждалого і родини.

06 грудня 2022 року в Сарненському районному відділі філії ДУ «Центр пробації» в Рівненській області за участю фахівця КЗ «Центр надання соціальних послуг» Сарненської міської ради Оксаною Хомич, згідно щорічній Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства» для суб’єктів пробації було проведено лекційне заняття інформативно-просвітницького характеру на тему: «Насильство у сім’ї – важлива соціальна проблема». У заході взяли участь клієнти пробації, які  безпосередньо вчинили домашнє насильство, у відділі таких засуджених двоє.

По завершенню заходу присутні отримали пам’ятку щодо дій у разі загрози домашнього насильства та як себе захистити у неприємній ситуації. Дуже важливо не замовчувати про цю наявну соціальну проблему, адже найнебезпечніший співучасник домашнього насильства – мовчання.

Фото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь